skip to Main Content
Schubertiaden - Roskildes klassiske Musikfestival. 13. - 28. august 2022.
Persondatapolitik

Dataindsamling og formål:

Når du indtaster dit navn, e-mail og evt. postnummer for at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller medlemsdatabase, modtager du en e-mail hvor du skal bekræfte din tilmelding og derved give samtykke til, at du har tilmeldt dig listen.

Sådan bliver dine data behandlet:

Dit navn, email og evt. postnummer bliver lagret på e-mailplatformen Moosend.

Frivillighed

Du indtaster personoplysningerne frivilligt og kan afmelde dig når son helst.Du er ikke forpligtet til at give disse personoplysninger til Schubertselskabet på nogen måde.
Konsekvensen af ikke at indtaste oplysningerne er at vi ikke sender dig et nyhedsbrev.

Videregivelse af personoplysninger

Dit navn, e-mail og evt. postnummer bliver lagret på e-mailplatformen Moosend. således at vi kan tilsendte dig nyhedsbreve via. denne platform.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til til andre og bliver ikke brugt til andre formål end beskrevet herover.

Det juridiske grundlag for at indsamle, behandle og videregive dine personoplysninger er EU Persondataforordningens art 6 .

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Cookies:

Schubertselskabet.dk burger ikke medlemslogin, kommentarer, eller produktsalg, som er de aktiviteter der typisk gemmer cookies, når du interagerer med dem.

Tilbagekaldelse af samtykke

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på samtykke. Du har ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du tilbagekalder samtykket, modtager du ikke flere nyhedsmails.

 

Databehandlere:

Moosend.

Opbevaringsperiode:

Disse oplysninger gemmes indtil du afmelder dig igen.

Dine rettigheder

Som dataansvarlig skal vi oplyse dig om dine rettigheder:

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode om hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilket formål registreringen tjener. Du har ret til at få en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. (Bemærk at denne får du automatisk i via. din ordrebekræftigelsesmail).

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få ændret ikke korrekte personoplysninger. Send en mail til mia@framethebaby.dk.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Retten til at klage

Du har ret til at klage over behandling af persondata til Datatilsynet.

Kontakt

Har du spørgsmål kan du kontakte: gs@schubertselskabet.dk

Back To Top