Skip to content

When I am Alone - pop-op koncerter i Roskilde Domkirke

When I am Alone - pop-op koncerter i Roskilde Domkirke

Onsdag d. 28/8 2024
Kl. 15.00, 16.00 og 17.00
Roskilde Domkirke
Gratis adgang!

Program:

Værk:
When I am alone

Komponist:
David Lang (2015)

Varighed:
20-25 minutter

Tid:
Kl. 15.00, 16.00 og 17.00

Sted:
Roskilde Domkirke

Medvirkende:

Theatre of Voices (Else Torp, Anna Caroline Olesen, Laura Lamph)

Koncept og produktion:
Kind Of Opera

Billetter:

Gratis og kræver ikke tilmelding.

Vil du gerne være medlem? Klik her!

Oplev ensomhedens stemmer i Roskilde Domkirke

Med sangere fra det Grammy-vindende ensemble Theatre of Voices kan man opleve en 20-minutters ensomhed i de kongelige gravkapeller i Roskilde Domkirke. Lad kunsten sætte ord på det, mange mennesker har tænkt over – og søgt på – i deres jagt på svar.

Ud fra Googles hitsøgninger på ’when I am alone I….’ skrev David Lang i 2015 et korværk, hvor stemmer i hver deres rytme og ensomhed opremser, hvad ensomheden gør ved mennesker og hvad mennesker gør ved den.

Værket afslører ensomheden som et tveægget sværd: nogle gange lykkelig og salig. Andre gange sorgfuld og ængstelig. Kind Of Opera vil i et nyt arrangement for tre stemmer lade publikum opleve værket, lytte til ensomhedens forskellige stemmer og ikke mindst møde ensomheden i dem selv.

Værket opføres tre gange og har en varighed på 20-25 min.

Schubertiaden og Kind Of Opera præsenterer værket ”When I am alone” som gratis pop-up koncerter i Roskilde Domkirke onsdag d. 28. august i Roskilde Domkirke. Kom og lyt til ensomhedens forskellige stemmer, og find måske din egen.

Bemærk: Pop-op koncerterne er gratis og du skal heller ikke betale entre til Roskilde Domkirke.

 

Del denne nyhed med andre:

Back To Top