Skip to content

Bach Maraton

Løb maraton med cellist Toke Møldrup til Bach Maraton 2024!

Bach Maraton er støttet af: Roskilde kommune - Alle tiders Musikby Nordea-fonden - Liv i det lokale og Øernes Kunstfond.

Lørdag d. 24/8-2024
10.00-17.00
Starter ved Kreativt Hus i Algade

Program:

TBA

Billetter:

Det er gratis at deltage, men køber du en løbetrøje, får du gratis forplejning under løbet (frugt/saft/vand/snacks etc.)

Trøjen købes via linket herunder og afhentes inden løbets start på dagen.

Bemærk: Vi har ikke et billede af trøjen endnu, alle detaljerne kommer snarligt!

Følg med på denne side, eller meld dig til på Facebook for at holde dig orienteret om detaljerne.

Køb løbetrøje her!

Om Toke Møldrup

Toke Møldrup, er ansat som underviser på Det kgl. Danske Musikkonservatorium og er en af Danmarks mest efterspurgte cellister.

Han har sideløbende med sin musikalske karriere gennem årene udviklet en passion for langdistanceløb og har således gennemført Bach Maraton hele 4 gange rundt omkring på festivaler i Europa.

Vil du gerne være medlem af Schubert Selskabet? Klik her!

Toke Møldrup skiftevis løber og spiller sig igennem Johan Sebastian Bachs berømte 6 suiter for solo cello.

Vi inviterer dig til at løbe med gennem de 36 satser, hvor Toke spiller en sats efter hver kilometer. Du bestemmer selv, hvor langt du vil løbe med!

Den klassiske musik har traditionelt ry for at holde sig inden døre i mere formelle rammer. Det gør Schubert Selskabet i den grad op med, når vi inviterer til Bach Maraton. Her kombineres klassisk musik med motion og du er inviteret til at løbe med!

Komponisten Johan Sebastian Bachs berømte 6 suiter for solo cello danner den musikalske røde tråd gennem løbet. Toke Møldrup skiftevis løber og spiller sig igennem de i alt 36 satser fra de 6 suiter. Han spiller en sats, løber en kilometer og fortsætter sådan, indtil han er i mål.

Det er gratis at deltage

Det er gratis at deltage, men køber du en løbetrøje, får du gratis forplejning under løbet (frugt/saft/vand/snacks etc.) og hele arrangementet bliver mere festligt!

Ruten

Ruten er en 6 km lang rundstrækning centralt i Roskilde. Den starter ved Kreativt hus for børn, Algade 31 og tager os forbi Stændertorvet, Domkirken, Vikingeskibsmuseet, Folkeparkens Amfiteater og Roskilde Station.

Vi starter kl.10.00 med opvarmning og velkomst ved Christian Lauersen (Kultur-, Biblioteks- og Idrætschef i Roskilde Kommune). I løbet af dagen være børne-/familiekoncerter og anden underholdning (arrangeret i samarbejde med Kreativt hus) mens løberne er ude på ruten, så inviter gerne familien med, selv hvis de ikke er løbeglade!

Meld dig til på Facebook eller følg med på denne side.
Detaljerne omkring ruten og underholdningen bliver offentliggjort løbende.

Vi håber at se dig på ruten!

Del denne nyhed med andre:

Fotokredit:
Toke Møldrup: Foto: Mia Elisabeth Nielsen

Schubertiaden 2024 er støttet af:

Stort tak til følgende fonde for at mulligøre årets festival og Schubert Selskabets initiativer!

Logo Roskilde Kommune
Logo
Logo
Logo Augustinusfonden
Logo

Klassisk2Go / Bach Maraton er særligt støttet af:
Øernes Kunstfond, Nordea Fonden – liv i det lokale og Alle Tiders Musikby Puljen.

Back To Top