Skip to content

Schubertiaden åbner på lørdag!

Lørdag d. 19/8 fylder vi Roskilde med gratis pop op koncerter, holder kaffe/kage koncert på Roskilde Museum og byder på en festlig åbningskoncert med DUEN og Henrik Goldschmidt!

Partoutbilletter er næsten udsolgt – det samme gælder V Coloris koncerten, og åbningskoncerten med DUEN – Det danske ungdomsensemble og Henrik Goldschmidt nærmer sig også snart udsolgt, så vent ikke for længe med at købe dine billetter.

Andre spændende koncerter under Schubertiaden bliver afslutningskoncerten med Camerata Øresund og Erik Rydvall, som bliver en skøn blanding af barok og svensk folkemusik, samt mødet mellem Dreamers´ Circus og talenterne fra Jacob Gades legat. Dreamers´ Circus vil udfordre talenterne til at rykke sig kreativt og musikalsk, så programmet bliver en overraskelse til dette unikke event, hvor alt kan ske!

Er du mere til det klassiske format, byder Schubertiaden også på Schubert Lieder sunget af operastjernen Brit-Tone Müllertz akkompagneret af pianisten Kristoffer Hyldig, samt klavertrioer fra Schubert, Haydn & Brahms fortolket af det nye unge stjerneensemble Heathcliff Trio!

På Schubertaiden har vi også en forestilling for de mindste – nemlig børneoperaen GULD! Så tag børn eller børnebørn under armen søndag d. 27/8 kl. 11.00 og giv dem en helt ny oplevelse! Guld! koster kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 16 år.

Traditionen tro spiller Den Kongelige Livgardes Musikkorps en festlig (og gratis) sensommerkoncert i Roskilde Klosters gård. I år har orkestret allieret sig med skuespiller og sanger Michael Carøe. Oplev hans fantastiske jazzstemme i kendte numre som Come Fly with Me, Cry Me a River, New York, New York og My Way.

Vi glæder os til at dele mange gode musikoplevelser med dig!

Køb billetter her!

Møder du vores pop op koncerter rundt omkring i Roskilde, så er du meget velkommen til at tage et billede eller en video og lægge på facebook – “tag“ Schubert Selskabet i opslaget, så vi kan se det – det kunne være hyggeligt!

Del denne nyhed med andre:

Back To Top