Skip to content

Gratis koncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps

Onsdag d. 24/8-22
19:00
Roskilde Klosters gård

Program:

Dirigent: Nils Erik Måseidvåg
Solister: Trompet-gruppen og Horn-gruppen

F. Schubert: Militær March
C. Debussy: Childrens Corner – Serenade for the Doll, The little Shepherd, Golliwogg’s cake walk
E. Waldteufel: Estudiantina Vals
H. Walters: Trumpets Wild – solister, trompet-gruppen
C. Nielsen: Hanedans
Dan Glæsel: Sound of Horns – solister, horn-gruppen
G. Rossini: La Danza
J. Strauss: Eljen a Magyar
F. von Suppe: Boccacio March

 

 

 

 

Den Kongelige Livgardes Musikkorps:

Den Kongelige Livgardes Musikkorps blev dannet i 1658 og er således verdens ældste harmoniorkester. Blandt korpsets faste opgaver som leverandør af musik til Det Danske Kongehus er bl.a. at spille til taffel på slottene, ved vagtskifter på majestætens residens og ved statsbesøg og lignenden.

Og en mindst lige så vigtig opgave er at spille de berømte vagtparader igennem byerne, når Dronningen opholder sig på enten Amalienborg, eller ved slottene i Fredensborg, Gråsten eller Marselisborg.

Derudover har korpset helt regulær koncertvirksomhed med koncerter i hele landet med både klassisk og rytmisk repertoire.

Traditionen tro spiller Den Kongelige Livgardes Musikkorps på Schubertiaden en god blanding af promenademusik, marcher og blæserserenader af både Schubert og hans samtidige komponistkolleger.

Roskilde Klosters gård vil som altid danne en festlig ramme om denne udendørs-koncert og Musikkorpset vil igen gøre sit til at levere en festlig og folkelig koncertoplevelse for alle. Det passer godt med Livgardens motto, “Pro rege et grege” – “For konge og folk”.

Del denne nyhed med andre:

Back To Top