Skip to content

Koncert med Ensemble Mutatis

Søndag d. 21/8
16.00
Roskilde Gymnasium

Program:

Bo Holten: Uropførelse – Symfoni for ti
Dvorak: Serenade i D-mol, opus 44 Nonet

Medvirkende:

Brit Halvorsen – Fløjte
Carl-Oscar Østerlind – Cello
Christian Ellegaard – Violin
Claudio Flückiger – Horn
Ditlev Damkjær – Kontrabas
Susanja Nielsen – Bratsch
Emily Fowler – Violin
Jørgen Bracht Nielsen – Fagot
Nanna Wendelboe – Klarinet
Oliver Nordahl – Obo

Billetter:

Medlemmer af Schubert Selskabet får 50% rabat på denne koncert.

Medlem: 95,-
Normal: 190,-
Ung: 50,-

Ensemble Mutatis:

Ensemble Mutatis debuterede på Schubertiaden i 2012 og siden er det nærmest blevet en tradition, at de åbner deres sæson her. Dermed kan ensemblet i år fejre deres 10-års jubilæum på Schubertiaden.

Ensemble Mutatis består af 10 entusiastiske musikere, som alle har en solistisk uddannelse og som ved siden af deres deltagelse i ensemblet er veletablerede på fremtrædende poster i danske og svenske orkestre.

Ensemblets repertoire spænder bredt og ensemblet har netop taget navnet “Mutatis”, der betyder forandring, fordi de ønsker at illustrere ensemblets mangfoldighed.

Med en strygekvintet og en blæserkvintet er ensemblet i stand til at præsentere den klassiske verdens mangfoldighed af kammermusik, spændende fra midten af 1700-tallet frem til nutiden.

Mutatis afsøger til stadighed mulighederne for nye konstellationer. Ensemblet får arrangeret musik, som ellers ikke er skrevet for netop deres besætning og ikke mindst får de komponeret nye værker, hvilket dagens uropførelse af værket ‘Symfoni for ti’ af komponist Bo Holten er et eksempel på.

Del denne nyhed med andre:

Back To Top