skip to Main Content
Schubertiaden - Roskildes klassiske Musikfestival. 13. - 28. august 2022.

Koncert med Ensemble Mutatis

Søndag d. 21/8
16.00
Roskilde Gymnasium

Program:

Bo Holten: Uropførelse – TBA
Dvorak: Serenade i D-mol, opus 44 Nonet

Medvirkende:

Brit Halvorsen – Fløjte
Carl-Oscar Østerlind – Cello
Christian Ellegaard – Violin
Claudio Flückiger – Horn
Ditlev Damkjær – Kontrabas
Susanja Nielsen – Bratsch
Emily Fowler – Violin
Jørgen Bracht Nielsen – Fagot
Nanna Wendelboe – Klarinet
Oliver Nordahl – Obo

Billetter:

Medlemmer af Schubert Selskabet får 50% rabat på denne koncert.

Medlem: 95,-
Normal: 190,-
Ung: 50,-

Ensemble Mutatis:

Ensemble Mutatis består af 10 entusiastiske musikere, som alle har en solistisk uddannelse, og som ved siden af deres deltagelse i ensemblet er veletablerede på fremtrædende poster i danske og svenske orkestre.

De debuterede på Schubertiaden i 2012, og siden er det nærmest blevet en tradition, at de åbner deres sæson her – en tradition, vi håber fortsætter!

Af den grund er Schubert en del af deres kerne-repetoire, men deres repetoire spænder bredt, og ensemblet har netop taget navnet “Mutatis”, der betyder forandring, fordi de ønsker at illustrere ensemblets mangfoldighed.

Med en strygekvintet og en blæserkvintet er ensemblet i stand til at præsentere den klassiske verdens mangfoldighed af kammermusik, spændende fra midten af 1700-tallet frem til nutiden, og flere af deres koncerter er blevet sendt i radioen.

De seneste sæsoner har budt på mange spændende højdepunkter og projekter, bl.a. deres CD-debut “Vive la France” fra 2017 med musik af Prokofiev, Ravel og Francaix samt projektet Metamorforser, der gennem om-arrangementer og bearbejdninger af Gustav Mahler søger at udbrede hans enorme orkesterværker til det publikum, der ikke har adgang til eller bruger de store koncertsale.

Med en overbevisende kemi i deres samspil og en gennemtrængende spilleglæde, leger de med alternative konstellationer og kombinationer, der kan fremhæve værkerne og detaljerne i dem på nye måder, og vi glæder os til det glædelige gensyn!

Del denne nyhed med andre:

Back To Top