skip to Main Content
Schubertiaden - Roskildes klassiske Musikfestival. 13. - 28. august 2022.

Koncert med Jacob Gades Legat talenter

Lørdag d. 20/8
16.00
Roskilde Gymnasium

Program:

R. Schumann: Klaverkvintet 

Øvrigt program tba

Medvirkende:

Selma Teilmann og Sufiya Ainan Taufik, violin
Yuuki Tensai, bratsch
Anoushka Ingemann, cello
Valdemar Most, klaver

Billetter:

Medlemmer af Schubert Selskabet får 50% rabat på denne koncert.

Medlem: 75,-
Normal: 150,-
Ung: 50,-

Koncert med Jacob Gades Legat talenter

Jacob Gades Legat har igangsat et talentprogram, hvis formål er at samle og styrke talentudviklingsarbejdet i Danmark.  De unge er i talentprogrammet i en tre-årig periode, hvor de gennem forskellige aktiviteter udvikler sig som musikere på mange parametre. 

De arbejder med nogle af de dygtigste, internationale musikere, deltager i workshops og spiller koncerter i professionelle rammer, som det sker ved dette års Schubertiade.

R. Schumanns Klaverkvintet

Hovedværket til koncerten bliver Schumanns fantastiske Klaverkvintet, et værk der stadig formår at udfordre og forføre både musikere og publikum. Værket blev skabt i en inspirationsrus på bare fem dage i 1842 og blev uropført med komponistens hustru Clara ved klaveret og fire strygere fra Gewandhausorchester Leipzig. 

Her kommer vi hele følelsesregisteret igennem, fra fyrig triumf til det lyrisk drømmende, fra sørgemarch til dansant idyl. Klaverkvintetten er med rette et af Schumanns mest elskede og spillede kammermusikværker.

Del denne nyhed med andre:

Back To Top