Skip to content

General-forsamling med efterfølgende Schubert Salon

Generalforsamling med efterfølgende Schubert Salon

Der indkaldes hermed til den årlige generalforsamling lørdag d. 21. maj kl. 19.00 i Roskilde Klosters Riddersal. Efter generalforsamlingen inviteres selskabets medlemmer til en hyggelig Schubert Salon med musik, oplæsning og et godt glas vin.

Katrin Weisser, skuespiller, Bjarke Mogensen, accordeon og Toke Møldrup, cello.

Dagsorden for generalforsamlingen kan du se og/eller downloade som pdf her.

I forlængelse af generalforsamlingen bydes medlemmer på et glas vin fra Vinhylden og kl. ca. 20.00 inviterer Selskabet til en hyggelig Schubert Salon med Bjarke Mogensen/accordeon, Toke Møldrup/cello og skuespiller Katrin Weisser.

De tre kunstnere byder på en lyrisk musikalsk aften med overskriften ‘Kærligheden og Døden. Vi får smagsprøver fra Schuberts kæmpe repertoire samt komponister, der på en eller anden vis har relation til eller er blevet inspireret af Schubert. Vi skal høre skuespiller Katrin Weisser fortælle om Schuberts liv og høre hende læse op fra bl.a. Die Post og Doppelgänger.

Der er lagt op til en inspirerende og hyggelig aften, hvor man som medlem har mulighed for at møde andre medlemmer og komme helt tæt på de tre fascinerende kunstnere.

Det er muligt som medlem af Schubert Selskabet at medbringe en gæst gratis til Schubert Salonen kl 20.00.

Tilmeld dig til generalforsamling & Schubert Salon ved at sende en mail til medlem@schubertselskabet.dk. Husk at angive om du ønsker at medbringe en gæst til Salonen kl 20.00.

Del denne nyhed med andre:

Back To Top