Skip to content

Ny general-sekretær

Ny generalsekretær

Bent Erik Rasmussen, Schubertselskabets generalsekretær igennem 11 år, valgt at gå på pension. Schubertselskabet byder nu velkommen til Vibeke Zimling som ny generalsekretær i selskabet.

De sidste par år har budt på mange udfordringer for kulturlivet her i Danmark, men nu ser det endelig ud til at lysne i takt med at restriktionerne udfases og livet vender mere og mere tilbage til normalen.

I Schubert Selskabet glæder vi os til en ny sæson fuld af skønne koncerter og en række spændende nye tiltag.

Som det blev meldt ud før jul har Bent Erik Rasmussen, Schubertselskabets generalsekretær igennem 11 år, valgt at gå på pension og ’give stafetten’ videre.

Posten bliver overtaget af Vibeke Zimling, som har en lang karriere bag sig indenfor kunst- og kulturledelse, projektledelse og fundraising i den klassisk genre, og som derudover også konservatorieuddannet violinist.

Jeg glæder mig over at være tilbage igen, der hvor det hele startede for mit vedkommende – nemlig med 5 år som producent og højre hånd for Bent Erik på Schubertiaden – og være med til at bygge videre på det store arbejde min forgænger har gjort; at styrke den klassiske musik i Musikbyen Roskilde og aktivt understøtte talentudviklingen gennem samarbejder med Jacob Gade Legatet og Det danske Ungdomsensemble, DUEN.

Vi glæder os til snart at kunne løfte sløret for den kommende sæsons aktiviteter og ser frem til igen at kunne mødes til koncerter, Schubert Saloner, foredrag og meget mere i Roskilde.

Venlig hilsen
Vibeke Zimling

Del denne nyhed med andre:

Back To Top